Eik Interieurmeubelen

Logo Ethnicraft

Ethnicraft Interieurmeubelen

De Ethnicraft® collectie staat garant voor hedendaags en tijdloos design. Ethnicraft® meubelen in eik stralen warmte en natuurlijkheid uit door het gebruik van massief hout. Het eikenhout wordt in zijn waarde gelaten, waardoor de meubelen een extra toets krijgen, met natuurlijke kleuren en nerven. Ethnicraft® ontwerpt functioneel en authentiek meubilair in een tijdloos hedendaags design. Alle meubelen worden eenvoudig gemaakt onder het motto "less is more". De eiken meubelen zijn gemaakt met respect voor milieu en samenleving.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Diamond Collection

Castle Line Eigentijdse Interieurmeubelen

Bekijk hier onze allernieuwste landelijke collectie Castle Line® binnenmeubelen. Deze prachtige collectie kasten en tafels voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en maken van uw huis een echte thuis. Door het gebruik van hoogwaardige materialen hebben onze eiken kasten een lange levensduur! Ook voor de mooiste boomtafels in massieve Eik kan u bij ons terecht!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Castle Line Interieurmeubelen

Logo Pierre Rogiers

Pierre Rogiers Interieurmeubelen

Het PR-INTERIORS-verhaal begint in 1960 met Paul en Paula Rogiers. Reeds in deze tijd was het gezin duidelijk een trendsetter en een pionier in de meubelbranche in de Benelux, zowel voor het importeren van meubels als voor het ontwerpniveau. Het absolute paradepaardje van dit alles is de promotie van het Belgische meubel-DNA over de hele wereld. Het kloppend hart van PR-INTERIORS is sinds 1960 te vinden in Waregem, de Vlaamse paardenstad en nog steeds de basis van zijn Belgische roots. Hier verbindt het Europese hoofdkantoor Westers design met Oosters vakmanschap. In de komende jaren zal de knowhow nog meer worden overgedragen aan de twee fabrieken in China en Roemenië, waar ook de design-unit is gevestigd.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Pierre Rogiers Interieurmeubelen

Logo Mintjens

Mintjens Interieurmeubelen

Mintjens, een gevestigde waarde in de Belgische interieursector, maakt eigentijdse meubelcollecties voor jouw woon- of slaapruimte. De tijdloze combinatie van warm en nobel hout staat steeds centraal bij Mintjens. Zowel in eikenfineer als in massieve collecties hebben we voor ieder wat wils. Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken werken we alleen met de allerbeste producten. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd om kleurverschillen te minimaliseren en het natuurlijke eikenpatroon zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Deze selectie gebeurt nauwkeurig van bij de start om het allerbeste eindresultaat te verkrijgen. Van de scharnieren en geleiders tot het metaal of de lakken werken we enkel met toeleveranciers van een uitstekende kwaliteit. Daarnaast worden alle gebruikte materialen uitvoerig getest om de kwaliteit te garanderen.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Mintjens Interieurmeubelen