Teak Interieurmeubelen

Logo Ethnicraft

Ethnicraft Interieurmeubelen

Ethnicraft® staat al ruim 15 jaar bekend als een pionier in ontwerp, productie en distributie in teak meubelen. De meubelen hebben een hedendaags en tijdloos design. Ethnicraft® interieurmeubelen in teak roepen warmte en natuurlijkheid op door het gebruik van massief hout. Het teakhout wordt in zijn waarde gelaten, waardoor de meubelen een extra toets krijgen, met natuurlijke kleuren en nerven.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Wood Signature

Wood Signature Interieurmeubelen

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

HSM

Henk Schram

HSM Collection kan omschreven worden als een lifestyfe merk, gemixt met industriële en eigentijdse invloeden. Daardoor bestaat de collectie uit een grote variëteit aan meubelen.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Vintage Collection

Vintage Erosi Interieurmeubelen

Onze prachtige Vintage Teak meubelen zijn vervaardigd uit oude teak die afkomstig is van herbruikbare oude balken, aanlegsteigers, oude boten, paal woningen, enz.. Het voordeel hiervan is dat het teakhout intussen voldoende tijd heeft gehad om optimaal in balans te komen. Oneffenheden zoals putjes, diepe nerven, knopen, barstjes, of andere rustieke elementen kunnen hierin aanwezig zijn en getuigen vaak van een vorig leven. Deze zijn eigen aan het materiaal en de verwerking ervan en dragen bij tot de charme van het product. Net zoals bij onze andere collecties wordt de vintage-line verwerkt met de meeste zorg en respect voor het product en milieu wat deze meubelen uniek maken in hun soort. De erosi teakmeubelen van de Vintage collectie worden geborsteld afgewerkt zodat ze zeer natuurlijk en aangenaam aanvoelen.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Diamond Collection

Diamond Collection Interieurmeubelen

De interieurmeubelen van de Diamond Collection bestaat uit een heel ruim assortiment hoogwaardige interieurmeubelen, met een ruime keuze gaande van dressoirs, vitrinekasten, ladenkasten, bureautafels tot TV-meubelen. Deze reeks in A-Kwaliteit teakhout is gemaakt van enkel de mooiste teak planken met een heel strenge selectie op kleur en nerfbeeld. De bovenbladen, fronten en zijkanten zijn 100% massief afgewerkt. Meubelstukken met lades zijn steeds uitgerust met ladegeleiders zodat u deze steeds makkelijk kunt openen. Onze TV kasten bieden plaats voor alle maten flatscreens met de bijhorende randapparatuur. Ook qua stijl is er een ruime keuze uit tijdloze, klassieke modellen of eigentijdse, moderne design kasten.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Diamond Collection Comfort-Line

Diamond Collection Modern-Line

Diamond Collection Loft-Line

Diamond Collection TV Kasten

Diamond Collection Ladenkasten

Diamond Collection Muurconsoles

Diamond Collection Bartafels

Diamond Collection Room Dividers

Diamond Collection Stripes Rekken

Diamond Collection Interieurtafels

Diamond Collection Zitbanken

Diamond Collection Office

Diamond Collection Boekenkasten

Diamond Collection Spiegels

Diamond Collection Accessoires