Barbecue Vuurschalen

Logo Ofyr

Ofyr Sfeerbarbecue

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de barbecue ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. Net als een traditioneel kampvuur brengt deze unieke barbecue mensen samen. De hout gestookte vuurschaal geeft binnen een straal van ruim twee meter behaaglijke warmte af, waardoor ook ‘s winters buiten gekookt en gegeten kan worden. Het innovatieve ronde ontwerp nodigt uit om samen met uw gasten een mooie lange avond te beleven rondom de Ofyr. Een totaal nieuwe kijk op gezellig barbecueën!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Tiger Fire

Tiger Fire Sfeerbarbecue

De Tiger Fire BBQ verandert het klassieke bbq’en tot een waar spektakel. Als barbecue en ornament in 1 beleven uw familie en vrienden de tijd van hun leven. Start het houtvuur en geniet heel snel van de heerlijke gerechten en de zalige houtwarmte. Het grote kookoppervlak zorgt voor verschillende temperatuurzones: dicht bij het vuur is het schroeiend heet, en aan de buitenrand kan jouw gerecht zachtjes sudderen. Dankzij de extra ronde grillrooster kan je vlees, vis en groenten perfect grillen. Stel je voor: een grill, vuurschaal en bakplaat in 1! Paella klaarmaken? Een sessie slow cooking? Geen probleem. Onze accessoires zorgen voor ongekende mogelijkheden en maken van u een echte meesterkok.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Tiger Fire

Logo Jati & Kebon

Höfats Sfeerbarbecue

Höfats is een Duitse merk die design en engineering hoog in het vaandel draagt. Höfats en z'n designers Thomas Kaiser en Christian Wassermann hebben reeds verschillende Red Dot Design awards gewonnen. Ze combineren de disciplines van product engineering, prototyping en productie voor producten van hoge kwaliteit die 100% Duits zijn. De Höfats Cube Vuurkorf is een stijlvolle terrashaard die kan omgetoverd worden in een barbecue! Voeg er een speciaal rooster aan toe en grillen maar! Het rooster is gemaakt van RVS en plaats je schuin in de korf, hij is in drie verschillende hoogtes te verstellen en heeft twee handige handvaten. Het rooster is apart verkrijgbaar, evenals een bamboe plank zodat je vuurkorf/cube ook als bijzettafel te gebruiken is. Het mooie van de Höfats Cube vuurkorf / barbecue is ook dat het vuur in een paar tellen te doven is door hem om te draaien! Geniaal! Ook de Triple vuurschaal, vervaardigd uit cortenstaal is een ware eyecather! Zijn uniek design geeft een moderne look aan het geheel. Door hem uit te breiden met een grill en/of tafel kan je deze vuurschaal omtoveren tot een leuk kooktoestel. Genieten van een hapje en een glaasje wijn bij een open vuur.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo OUTR

OUTR

OUTR staat voor een mooi en kwalitatief gamma die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken. Of je nu kiest voor een eenvoudige Kettle BBQ, een veelzijdige Kamado, of toch eerder de sociale Plancha uit cortenstaal. Het brede gamma van OUTR omvat ook alle nodige accessoires.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht: