Barbecues & Buitenkeukens

Logo Boretti

Boretti

Het design trekt natuurlijk de aandacht, maar de kwaliteit van onze buitenkeukens is ongeëvenaard. We hebben tenslotte een reputatie hoog te houden. Bij de ontwikkeling van onze outdoor keukens zijn we dan ook niet over één nacht ijs gegaan en hebben we niets aan het toeval over gelaten. Stuk voor stuk ware design iconen die regelrecht afstammen van onze fameuze gasfornuizen, waarmee we in letterlijke zin binnen naar buiten brengen. Met de passie, hartstocht en liefde voor koken verandert u met Boretti een alledaagse zomeravond in een handomdraai in een prachtige buona sera. En uw tuin, in een giardino.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Weber Barbecues

Weber

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber heeft sinds de oprichting in 1952 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en de sterke service- en dienstverlening.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Grandhall

Grandhall

Niet alleen in het voorjaar en de zomer kan er buiten gegrild en gekookt worden. Maar ook in de winter kun je gewoon lekker naar buiten. Goed warm aankleden, vuurkorf aan of met een handige terrasverwarmer is het buiten prima toeven. Beschikt u over een overkapping, creëer dan een eigen buitenkeuken met de inbouw barbecues van Grandhall. De Premium GT, Maxim GT en Elite GT grills zijn complete grills, uitgerust met 3 of 4 branders, een infrarood achterbrander en een searbrander, afhankelijk van het model. Met de nieuwe extendable krachtige 4,4 kW zijbrander maakt u uw eigen buitenkeuken helemaal compleet en kunt u op ieder moment naar buiten om de barbecue te ontsteken.Grandhall is al 10 jaar lang leverancier van hoogwaardige buitenkeukens en accessoires die het koken buiten nog prettiger en makkelijker maken. Het merk Grandhall staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit, lifestyle en vernieuwing. Naast buitenkeukens levert Grandhall ook modern vormgegeven Heatstrip terrasverwarmers en stoere Buschbeck buitenhaarden.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Grandhall

Logo Monolith

Monolith

Barbecueën is meer dan even wat eten. Het is vooral gezelligheid, samenzijn en genieten van het buitenleven. Daarbij hoort een goed glas wijn, een mooi stukje vlees of vis en natuurlijk de Monolith. Zonder deze alleskunner kunt u uw gasten (en uzelf) niet verrassen met heerlijke, tongstrelende verrassingen. De Monolith is als enige barbecue in staat culinair op een hoog niveau te functioneren, dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van het materiaal en de vele mogelijkheden. Bakken, grillen, roken, barbecueën en garen: van pizza tot spare-rib en van biefstuk tot complete zalm. Bestel en geniet! De Monolith is een alleskunner op culinair topniveau. Bakken, braden, roken, koken, garen, grillen en natuurlijk barbecueën. Het leukste van de Monolith is dat iedereen het kán. Een heerlijke en mooie maaltijd bereiden is leuker en eenvoudiger dan ooit. Ontdek de Monolith en ontdek ook waarom u vanaf vandaag niet meer anders wilt kokkerellen dan ontspannen met uw eigen Monolith.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Monolith

Logo Saffire Grill

Saffire Grill

Ontdek de aloude kunst van het barbecueen! De zogeheten Kamado Kleiovens werden ruim 2000 jaar geleden al gebruikt ten tijde van de Chinese Qin-dynastie en andere oude beschavingen. De keramische koepel houdt de warmte vast en weerkaast deze, wat opvallend sappige en smaakvolle gerechten oplevert. Saffire heeft deze eeuwenoude materialen gecombineerd met de beste moderne materialen om een van de meest veelzijdige en duurzame BBQ op de markt te produceren. De Saffire Kamado barbecue toestellen hebben enkele significate voordelen tov een traditionele grill. Door zijn vormgeving en kwaliteit is deze bbq zeer efficient en heeft het toestel slechts weinig lucht en kolen nodig. Rookmot toevoegen kan eenvoudig door de gepatenteerde chipfeeder en het toestel blijft mooi op temperatuur door de dikke keramieklaag en kwalitatieve afdichtring.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Saffire Grill

Logo The Bastard

The Bastard

The Bastard maakt premium kamado’s sinds 2013. Kamado’s maken buiten koken tot een feest en daar zou iedereen van moeten kunnen genieten. Alleen het hoogwaardigste industrieel keramiek is goed genoeg. 100% bestand tegen zeer hoge temperaturen. Oersterk met 20 jaar garantie. Ook de andere onderdelen zijn gemaakt van de beste materialen. RVS of gehard staal afgewerkt met een powder coating voor maximale duurzaamheid in weer en wind. The Bastard large Urban is een ideale kamado voor grotere groepen waarbij je genoeg ruimte hebt om te grillen. The Bastard Large Urban wordt geleverd met onderstel en zijtafels. Het onderstel is gemaakt van staal en is voorzien van wieltjes waardoor je The Bastard makkelijk kunt verrijden. De zijtafels zijn inklapbaar en gemaakt van hout. The Bastard large heeft een margietschijf en een ventilatierooster zodat de temperatuur nauwkeurig kan worden gereguleerd. Door het stevige scharnier is The Bastard large Urban gemakkelijk te openen. Met The Bastard Large Urban kun je slowcooken, koken, bakken, roken en grillen.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

The Bastard

Logo Grill Guru

Grill Guru

Grill Guru top kwaliteit barbecues zijn ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen te genieten. Wat de buitenthermometer ook aangeeft, een Grill Guru blijft altijd op temperatuur. Of je nu pulled pork langzaam gaart of lekkere pizza’s bakt. En of je nu saté voor twee roostert of de vriendenbarbecue houdt; de verschillende Grill Guru zorgen dat barbecuen altijd easy gaat. Met de Grill Guru accessoires blijf je nieuwe mogelijkheden ontdekken. Zo haal je er echt alles uit!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Grill Guru