Tuin & Decoratie

Logo Kooduu

Kooduu

Kooduu creëert unieke, op Scandinavië geïnspireerde producten die de perfecte match zijn op elke plek waar je samenkomt. Onze producten moet je ervaren, neem ze mee, overal, zowel binnen als buiten. Creëer jouw sfeer met de juiste muziek, het warme licht en het wijnkoelvak van de Synergy.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Otium

Otium

What’s your shape? Otium is een 100% Belgisch merk dat een nieuw begrip is in de wereld van design bloempotten en outdoor furniture. Otium betekent rust, wat we de klant en zijn omgeving laten voelen door de eenvoud van onze ontwerpen. Bij Otium kiezen wij voor rotatiegieten, dit laat ons toe te werken met polyethyleen, een zeer duurzame kunststof, met tal van voordelen. PE producten zijn vrij licht en voldoende sterk, ook bij langdurig buitengebruik. Bovendien is PE ongevoelig voor vorst of extreme hitte en kan het voor 100% gerecycleerd worden. Otium kiest ervoor kwalitatieve grondstoffen te gebruiken om zo de kleurvastheid te garanderen. Dankzij de combinatie van Polyethyleen en rotatiegieten kunnen we tal van kleuren aanbieden.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Grosfillex

Grosfillex Tuinmeubelen

Grosfillex is gespecialiseerd in horecameubilair voor Cafés, Hotellerie en Restaurants. Wij bieden maar liefst 5 jaar garantie op zowel tafels, stoelen als ligbedden en kunnen alle wisselstukken hiervan los aanleveren. Comfort & ergonomie staat centraal bij het ontwerpen en produceren van al onze terrasmeubelen. Grosfillex is een milieuvriendelijk bedrijf dat gebruik maakt van een productieproces waarbij geen schadelijke emissies vrijkomen en dat zich continua inspant om alle restmaterialen te verminderen en gebruikte materialen te hergebruiken en te recycleren.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Imagilights

Imagilights

Bekijk hier onze allernieuwste collectie Imagilights® LED Decoratie in verlichting voor zowel binnen als buiten! Het unieke aan deze verlichting is dat ze door hun IP68 zelf drijvend op het water kunnen worden gebruikt! De items beschikken over 24 voorgeprogrammeerde kleuren met 2 kaarseffecten. Door hun hoog rendements accu blijven ze tot wel 24 uur branden! De harde kunststof materie is onbreekbaar, UV resistent + Chloor en Zoutwater bestendig. Opladen kan door middel van een bijgeleverde inductie lader.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Suns

Suns

Buitenverlichting op zonne-energie. Slimmer kan het niet. Zet een lamp neer waar je het maar nodig hebt, of ontwerp een compleet draadloos lichtplan voor je tuin. Met de series Mr. Solar en Mrs. Solar heb je de vrijheid om het zo aan te pakken als je wilt.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Nam Grass

Nam Grass

Ons kunstgras gamma werd ontworpen voor wie houdt van een natuurlijk uitzicht, comfort en luxe. Deze kunstgrasproducten ogen heerlijk frisgroen en zorgen voor een aangename souplesse dankzij een zeer zachte vezel. Ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond uw zwembad of een trendy dakterras. Een kunstgras gamma dat zich perfect leent voor de spelende kinderen en geschikt is voor intensief gebruik, het hele jaar door.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht: