Inox Tuinmeubelen

Logo Cote d'Azur

Garden Prestige Tuinmeubelen

Bekijk hier onze allernieuwste collectie Garden Prestige tuinsets in Inox. Deze prachtige collectie Inox tafels en stoelen zijn handgemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door tijdig aankopen en vroegtijdig stockeren worden deze luxe tuinmeubelen verkocht aan de beste prijzen, rechtstreeks van de fabrikant naar klant. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals massieve Teak en Inox 304 zijn onze tuinsets zeer bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze perfect blijven buitenstaan! Handgemaakt door de beste vaklui ter wereld, met de meeste zorg en uit de beste materialen vervaardigd!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Xcluziv

Xcluziv Tuinmeubelen

Als maar meer wordt ons huis en ook de tuin belangrijk in het ontspannen. Een rustig een boek lezen met een glaasje wijn, of een gezellige barbeque doen met vrienden, de meubelen van Xcluziv® zijn uitermate geschikt voor elke toepassing. Xcluziv® hecht al gedurende ruime tijd veel belang aan kwaliteit, luxe en comfort, en is dan ook één van de topmerken bij Teakpoint. De tuinmeubelen zijn gemaakt uit de beste kwaliteit teak, Batylene en roestvrij staal. De Batylene® textylene voor de stoelen is weerbestendig en kleurvast. Xcluziv® staat garant voor een perfecte prijs kwaliteit verhouding.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Studio Line

Studio Line Tuinmeubelen

De Studio Line Granieten Tafels zijn gemaakt uit grondstoffen van de beste kwaliteit. Elk frame is vervaardigd en ontworpen met de sterkste en meest duurzame materialen zoals Inox en Graniet. Alle graniet bladen zijn gemaakt uit de mooist geselecteerde platen. De teakhouten onderdelen zijn vervaardigd uit duurzame teak planken. De graniet tops zijn uitermate geschikt voor buitengebruik en zijn enorm duurzaam in en rond uw woning.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht: