Teak Tuinmeubelen

Logo Cote d'Azur

Cote d'Azur Tuinmeubelen

De Cote d'Azur Tuinmeubelen collectie bestaat uit meubelen van de beste kwaliteit. In ons gamma maken we gebruik van hoogwaardige textilene bekledingen, een zeer degelijk en stijlvol materiaal met een groot zitcomfort. Elk onderdeel van onze meubelen is ontworpen en geproduceerd in de beste omstandigheden met sterke en duurzame materialen. Alle Alu onderstellen van onze meubelen zijn gemaakt uit gepoederlakte aluminium. De teakhouten onderdelen zijn vervaardigd uit duurzame teak planken. Glazen tafelbladen zijn steeds in veiligheidsglas! Nieuw in het assortiment zijn de tafelbladen in krasvaste keramiek verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Garden Prestige

Garden Prestige Tuinmeubelen

Bekijk hier onze allernieuwste collectie Garden Prestige meubelen in Teak & Aluminium. Deze prachtige collectie tuinmeubelen zijn handgemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door tijdig aankopen en vroegtijdig stockeren worden deze luxe tuinmeubelen verkocht aan de beste prijzen, rechtstreeks van de fabrikant naar klant. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze tuinsets zeer bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze perfect blijven buitenstaan! Handgemaakt door de beste vaklui ter wereld, met de meeste zorg en uit de beste materialen vervaardigd!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Diamond Collection

Diamond Collection Tuinmeubelen

Bekijk hier onze actuele aanbod Diamond Collection meubelen in A-Kwaliteit massief Teakhout. Deze tuintafels zijn vervaardigd uit de mooiste teakplanken die afkomstig zijn van streng gecontroleerde plantages in beheer van de overheid, Perum Perhutani. De meubelen zijn verwerkt met in het achterhoofd de hoogste Europese kwaliteitseisen. De teak tuintafels zijn gesorteerd volgens de verschillende lijnen, gaande van klassiekere modellen naar moderne modellen. Binnen deze lijnen kan je een onderverdeling vinden van groot naar klein. Naast deze tuintafels hebben we verscheidene teak bijzetmeubelen, teak barmeubelen en teak accessoires.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Diamond Collection Tuinstoelen

Diamond Collection Barmeubelen

Diamond Collection Tuinbanken

Diamond Collection Ligbedden

Diamond Collection Accessoires

Logo Jati & Kebon

Jati & Kebon Tuinmeubelen

De Jati & Kebon collectie bestaat uit meubelen van de beste kwaliteit. Elk onderdeel van onze meubelen is ontworpen en geproduceerd in de beste omstandigheden met sterke en duurzame materialen. Alle Alu onderstellen van onze meubelen zijn gemaakt uit powder-coated aluminium. In ons gamma maken we gebruik van hoogwaardige textilene bekledingen, een zeer degelijk en stijlvol materiaal met een groot zitcomfort. De onderdelen in HPL zijn van topkwaliteit. HPL is gemakkelijk in onderhoud en uitermate geschikt voor buitengebruik. De houten onderdelen zijn vervaardigd uit duurzame teak planken. Glazen tafelbladen zijn steeds in veiligheidsglas! Nieuw in het assortiment zijn de tafelbladen in krasvaste keramiek!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Suns

Suns Tuinmeubelen

Slippers aan, loungemuziekje op de achtergrond, stapel tijdschriften, samen proosten op het geluk, een goed gesprek ... Dat noemen wij het SUNS-gevoel! Maximaal relaxen en iedere zonnestraal pakken die je pakken kan. Maak kennis met SUNS, een merk in tuinmeubelen. Sharing the sun together.
SUNS, een hoogwaardig merk in tuinmeubelen staat garant voor 5 jaar garantie: Stijlvol en elegant door gebruik van kwalitatieve materialen:
| SUNS Red: Design in een nieuw en gebruiksvriendelijk jasje. SensoTex is helemaal in trek.
| SUNS Green: De perfecte balans met een uitgesproken design en massieve teak accenten.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Logo Castle Line

Castle-Line Tuinmeubelen

Bekijk hier onze allernieuwste collectie Castle Line® meubelen in Teak. Deze prachtige collectie tuinmeubelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en laten u thuis genieten als een keizer. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze tuinsets zeer bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze perfect blijven buitenstaan!

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht:

Castle-Line

Logo Hartman

Hartman Tuinmeubelen

Hoogwaardige kwaliteit. Dankzij 50 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt die geschikt zijn voor ieder menselijk lichaam. Tuinmeubelen en tuinkussen die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig én exclusief design! Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om jouw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek ze snel in onderstaand overzicht: